10 Grafică inspirațională despre filmul porno

BDSM: sfaturi pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte de incercare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti la fel utilizati sistemul pentru a localizeaza idei si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice fel de suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

image

BDSM sugestii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, atunci puteti cu siguranta experimentati cu cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin apartament sau condo. Instrumente precum bici si lanturile sunt numai pentru perechi, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai esential BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele si, de asemenea, latex. In mod firesc, este complet pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraci. In loc de normal lenjerie intima, BDSM utilizeaza sansa de a lua pe un nou functie si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, internet precum si specialitate magazine furnizati o masiva optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da furnizat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte sarbatoare invitati pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti purta un guler si, de asemenea, alege o rochie care da la fel de mult accesibilitate la sanii si, de asemenea, mai jos jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel ca in toate diferite alte rol joaca acele utilizare proeminenta precum si intrare, fara risc este extrem de esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de genuine disconfort, este intr-adevar vital sa alege un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat identifica ca o indicatie pentru a opri orice lucru mic deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in mod normal folositi cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece belows ar putea fi ocazional inchis.

Fara mila

BDSM este o speciala practica care necesita o uriasa cantitate de mizeaza pe companion. Acesta este metoda ca ar trebui fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati precum si apreciati sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe al http://beckettleez079.jigsy.com/entries/general/unde-va-fi-relatii-cupluri-la-1-an-de-acum- saselea sens si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia ar trebui totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Cu We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion climax on your own - indiferent de daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste vibratii, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discretie.