10 rapid Sfaturi despre relații cupluri

BDSM: idei pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

image

Intelegere inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de gasirea insotitori, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a descoperi recomandari si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie evita conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice fel de mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi obisnuit cu. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa cu casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Unul dintre cel mai esential BDSM idei este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in special in piele naturala precum si. Desigur, este in intregime aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. Mai degraba decat tipic lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a abordati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, web precum si specialitate magazine furnizati o substantiala selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da dat tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte petrecere invitati pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea purta un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, mai jos jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte datorie joaca acele joc suprematie precum si intrare, o siguranta este extrem de vital. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de real durere, este intr-adevar crucial sa alege un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat identifica ca un indicator pentru a opri tot simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece subs ar putea fi Uită-te la acest site web adesea legat.

Fara mila

BDSM este o speciala metoda care solicita o masiva suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie sa fie si are sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si bucurati-va sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare precum si ideal momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal precum si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, practica a acestuia sa fie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM sugestii: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti companion climax on your own - indiferent de daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare orice loc cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta liniste rezonante, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discernamant.