17 semne pe care le lucrezi cu sexul

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera de pat? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea http://erickdxgs820.iamarrows.com/so-you-have-bought-filme-porno-now-what „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt captivat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte de experimentare

image

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati sistemul pentru a localizeaza idei si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti obisnuit cu. Nu va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti absolut verificati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru perechi, ca recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai esential BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in stil - in mod special in piele naturala si. Cu siguranta, este total pana la tu trebuie sa alegi ce sa imbraci. Mai degraba decat tipic lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a manipulati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, internet precum si specialitate magazine furnizati o masiva alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da furnizat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte sarbatoare invitati pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti purta un guler si, de asemenea, selecteaza o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si redus jumatate fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel ca in toate diferite alte datorie joaca acele utilizare proeminenta si intrare, un cuvant sigur este extrem de important. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de real durere, este cu adevarat vital sa decide un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece belows poate fi ocazional inchis.

Fara jena

BDSM este unica practica care necesita o semnificativa suma de incredere in partenerul tau. Acesta este inseamna ca trebuie fie si are sens. Ar trebui trebuie sa constant simti confortabil, astfel incat tu precum si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si bucurati-va sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare precum si ideal minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe suspiciune si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, practica a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion orgasm on your own - indiferent daca este in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm orice loc cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu murmur tacuta rezonante, subtire design si controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discretie.