5 lucruri pe care toată lumea le greșește despre relațiile cupluri

BDSM: sugestii pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte de incercare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu gasirea insotitori, puteti la fel utilizati sistemul pentru a descoperi sfaturi si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni familiarizat cu. Nu fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, atunci puteti absolut experimentati cu cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai vital BDSM idei este ca ar trebui parasiti pierdere precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant elegant - in special in piele si, de asemenea, latex. Desigur, este total pana la tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Spre deosebire de normal lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou rol si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, net si, de asemenea, specialitate magazine furnizati o substantiala selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da dat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte eveniment invitati pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea folosi un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si mai jos jumatate posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate celelalte rol joaca acele utilizare suprematie si trimitere, o siguranta este intr-adevar crucial. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de real disconfort, este intr-adevar important sa stabiliti un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant recunoaste ca un semn pentru a opri tot simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general folositi cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece belows ar putea fi adesea inchis.

Fara jena

BDSM este unica metoda care solicita o semnificativa suma de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie fie precum si are sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati precum si apreciati sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun http://emilioavkf877.huicopper.com/15-videoclipuri-ilare-despre-filmul-porno momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe suspiciune si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, practica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Util ajutoare

image

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti companion climax yourself - in ciuda daca ramane in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta rezonante, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discretie.