7 lucruri pe care nu ar trebui să le faci cu sexul

Mentineti in afara conexiuni si dobanzi in viata. In pofida daunelor de asigurare din incantator fictiune sau filme, nicio persoana persoana poate intalni fiecare dintre nevoile tale. De fapt, asteptand excesiv de la partener poate pune daunator stres pe o conexiune. Pentru a stimula si imbunatati incantatoare relatie, este este foarte important pentru a sustine foarte propriu identitate in afara relatia, mentine conexiuni cu prieteni si familie, si, de asemenea mentine hobby-urile si, interese.

Dvs. comunicati deschis si, de asemenea, sincer. Excelent interactiune este o esentiala parte a oricarui tip de parteneriat. Cand ambii oameni stiu ceea ce ei doresc din relatia si, de asemenea, simt cu adevarat confortabil exprimarea cerintelor, ingrijorarilor, si, de asemenea dorinte, poate spori depinde de precum si, intari legatura intre voi.

A te indragosti vs. a ramane nebun

Pentru cei mai multi indivizi, indragostirea de obicei pare pur si simplu ia loc. Este a ramane in dragoste - sau protejarea acelei experiente de „indragostire” - care are nevoie angajament si de asemenea job. Date stimulente, desi, merita efortul. O sanatoasa, protejat romantic relatie poate actioneaza ca o recurenta resursa de sprijin si, de asemenea fericire in viata ta, via vremuri bune si sarac, imbunatatire toate aspectele ale sanatate. Luand actiuni in prezent pentru a intretine sau reaprinde experienta de a te indragosti, poti dezvolta un scop relatie care dureaza - si pentru o viata.

Numeroase cupluri se concentreze pe lor relatie doar atunci cand exista sunt specifice, inevitabil probleme de depasit. Odata probleme au fost au fost rezolvate acestea dese switch lor atentie inapoi la ocupationi, copii, sau altele pasiuni. Cu toate acestea, incantator parteneriate nevoie continuu atentie si dedicare pentru dragoste pentru a prospera. Atata timp cat sanatatea a un fermecator parteneriat ramane important pentru dvs., este cel mai probabil sa necesite de atentia dvs. precum si initiativa. La fel de recunoasterea si ingrijirea un mic problema in relatia in prezent poate de obicei asistenta opreste aceasta de la devenind mult mai mai mare unul in jos drum.

Urmatoarele sfaturi va pot ajuta sa va protejati experienta indragostirii precum si pastreaza incantator relatie sanatos.

Este foarte important pentru a recunoaste ca exista urcari si coborari in fiecare conexiune. Tu nu vei constant sa fii activat acelasi exact acelasi pagina. Uneori un insotitor poate se lupta cu o preocupare ca le subliniaza, cum ar fi moartea unui apropiat ruda. Diverse altele evenimente, cum ar fi sarcina pierdere sau grava boala, poate influenta ambii parteneri si, de asemenea fac provocator sa se raporteze la unul la altul. Ati s-ar putea avea diferite concepte de ingrijire fonduri sau crestere copii.

image

Nu eliminati probleme pe companion. Viata stresul si anxietatile ne pot face sa fim temperati. Daca gestionarii o multime de tensiune, acesta ar putea aparea mai putin complicat de aerisit cu companion, precum si de asemenea simt mai sigur pentru a le prinde. Gaseste diverse altele mult mai sanatos inseamna de a gestiona stresul, temperament, si, de asemenea dezamagire.

Incercarea de a obligarea un serviciu poate declansare chiar mai mult probleme. Toata lumea depaseste probleme si, de asemenea, preocupari in foarte propriu mod. Retineti ca sunteti o echipa. Continuarea catre progreseaza impreuna va poate obtine va prin punctele dificile.

Aminteste-ti la debutul parteneriat. Impartasiti minutele care v-au adus pe cele doua unul cu celalalt, examinati factorul la care ati inceput sa ratacesc in afara, si, de asemenea remedia exact cum puteti lucra impreuna a revigora acea experienta de indragostire.

Fii deschis la transform. Ajustare este neprevenita in viata, precum si va doar se intampla indiferent daca alegeti sau luptati. Adaptabilitate este esentiala pentru adaptare la modificare care este mereu care se intampla orice tip de relatie, si, de asemenea va permite sa extindeti cu fiecare altul via atat vremurile grozave cat si, rau.

Daca aveti nevoie afara asistenta pentru parteneriat, conectati impreuna. In unele cazuri probleme intr-o un parteneriat poate apare de asemenea complicat sau frustrant pentru tine sa sa gestionezi ca un cuplu. Perechi terapie sau vorbind impreuna cu o incredere prieten sau spiritual numar poate ajuta.

Dvs interactionati sincer precum si, sincer. Excelent interactiune este o esentiala parte a orice fel de parteneriat. Cand ambii oameni recunosc ceea ce ei doresc din conexiune precum si, simt cu adevarat confortabil dezvaluirea cererilor, anxietatilor, si dorinte, poate creste conteaza pe precum si, spori legatura intre voi.

A te indragosti vs a ramane nebun

Pentru multi oameni, indragostirea de obicei pare pur si simplu ia loc. Este ramane in dragoste - sau protejarea acelei experiente de „indragostire” - care necesita angajament precum si munca. Furnizate beneficiile, totusi, merita initiativa. O sanatoasa si echilibrata, https://adevarul.ro sigur si sigur incantator conexiune poate actioneaza ca un continuu resursa de asistenta precum si fericire in viata ta, cu vremuri grozave si sarac, imbunatatire toate fatete ale sanatate. Luand actiuni in prezent pentru a proteja sau reinvie experienta de a te indragosti, poti construi un scop parteneriat care dureaza - chiar pentru o viata.

Numeroase cupluri se concentreze pe lor conexiune numai atunci cand exista sunt specifice, inevitabil probleme de cucerit. Odata probleme de fapt au fost remediate acestea de obicei change lor atentie inapoi la profesii, tineri, sau altele interese. Cu toate acestea, incantator conexiuni nevoie recurent concentrare precum si angajament pentru dragoste pentru a prospera. Atata timp cat wellness a un romantic parteneriat ramane crucial pentru dvs., este cel mai probabil sa necesite de interes si initiativa. Si identificarea precum si repararea un mic problema in conexiune acum poate de obicei asistenta opreste aceasta de la transformandu-se in mult mai mai mare unul in jos drum.

Respectarea sfaturi va pot ajuta sa va mentineti experienta indragostirii si, de asemenea mentine fermecator conexiune sanatos si echilibrat.

Este esential pentru a identifica ca exista urcari precum si coborari in fiecare relatie. Tu nu vei constant continua acelasi exact acelasi pagina web. Ocazional un partener ar putea se lupta cu o problema ca ingrijoreaza, cum ar fi fatalitatea unui apropiat membru al familiei. Altele evenimente, cum ar fi sarcina pierdere sau extrema problema de sanatate, poate afecta ambii parteneri si, de asemenea fac provocator sa se raporteze la unul la altul. Ati s-ar putea avea diferite idei de gestionare resurse financiare sau crestere copii.

Nu obtineti probleme pe partenerul dvs.. Viata anxietatile ne pot face sa fim temperati. Daca gestionarii o multime de stres, acesta ar putea aparea mai usor de aerisit cu partenerul, si, de asemenea de asemenea simt mai sigur pentru a le prinde. Descopera altele mult mai sanatos inseamna de a gestiona tensiunea, furia, si agravare.

Incercarea de a forta o solutie poate declansare mult mai mult probleme. Fiecare persoana lucreaza prin probleme precum si, probleme in foarte propriu inseamna. Retineti ca sunteti un grup. Ramanand in progreseaza impreuna va poate obtine va prin punctele dificile.

Uita-te inapoi la etapele timpurii conexiune. Impartasiti momentele care v-au adus pe cele doua unul cu celalalt, examinati factorul la care ati inceput sa ratacesc in afara, precum si rezolva cum puteti lucra impreuna a revigora acea experienta de indragostire.

Fii deschis la alter. Ajustare este inevitabila in viata, precum si va va se desfasoara indiferent daca mergeti cu sau luptati. Flexibilitate este vitala pentru ajustare la ajustare care este constant care are loc orice fel de relatie, si va permite sa cresteti impreuna cu atat vremurile grozave si, rau.

Daca solicitati in aer liber asistenta pentru parteneriat, contactati unul cu celalalt. Uneori probleme intr-o o conexiune poate parea de asemenea complex sau coplesitor pentru tine sa sa gestionezi ca un cuplu. Cupluri tratament sau vorbind impreuna cu o de incredere prieten sau spiritual cifra poate ajuta.