Ce ne poate învăța Freud despre filmul filmului

BDSM: trucuri pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a gasi sugestii si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui impiedica intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca Continuați lectură opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice fel de mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni constient de. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM sugestii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa via apartamentul. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt doar pentru perechi, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre cel mai important BDSM idei este ca trebuie parasiti pierdere precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in special in piele naturala si. Desigur, este in intregime pana la tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie, BDSM ofera posibilitatea de a abordati un nou datorie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, net si, de asemenea, specialitate magazine dati o substantiala alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da oferit motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte eveniment vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler si, de asemenea, alege o tinuta care da la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, mai jos jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel in toate diferite alte datorie joaca acele joc suprematie si, de asemenea, trimitere, fara risc este foarte important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de real durere, este de fapt vital sa stabiliti un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a opri orice lucru mic in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece subs poate fi ocazional legat.

Fara rusine

image

BDSM este o distincta practica care necesita o mare suma de mizeaza pe companion. Acesta este inseamna ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie sa constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe al saselea sens si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, practica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM idei: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax yourself - in ciuda daca este in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur tacuta rezonante, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discretie.