Cum să obțineți mai multe rezultate din relațiile cupluri

BDSM: sfaturi pentru parteneri

image

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea insotitori, puteti si utilizati platforma pentru a descoperi recomandari si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice tip de mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscator. Nu va stres daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM indicii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin casa. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru perechi, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai vital BDSM idei este ca ar trebui parasiti pierdere precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil - in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Evident, este complet cat tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie, BDSM utilizeaza posibilitatea de a manipulati un nou functie precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, internet si, de asemenea, specialitate magazine oferiti o semnificativa optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da furnizat tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte petrecere invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti pune un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, redus cincizeci la suta fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate celelalte datorie joaca acele joc suprematie si trimitere, fara risc este foarte important. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de actual durere, este de fapt important sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a opri orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant optim totusi, deoarece belows poate fi ocazional legat.

Fara jena

BDSM este o speciala metoda care solicita o uriasa suma de conteaza pe companion. Acesta este modul ca ar trebui fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si bucurati-va sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice rusine in acest Sfaturi utile . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe suspiciune precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, tehnica a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM idei: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Via We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - indiferent daca ramane in camera de dormit, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste rezonante, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.