Deveniți expert în Relații cupluri urmărind aceste 5 videoclipuri

Cele mai bune filme senzuale din toate timpurile

Toate aceste filme contin puncte de referinta momente in cinematograf - momente utilizat pentru a solicita, titilati, si pentru a impinge limitele.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat versus o obscenitate situatie interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire cel mai bun semnificatie a porno: "recunosc cand il vad." Erotica traieste si mai mult puternic la acel nivel de subiectivitate, si pe pelicula, verifica din exterior limite ale ambiguitatii - atat de mult sa se asigure ca am poate nu de asemenea stiu cand il vedem. Multe povesti despre sexuale treziri Click aici incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priviti intre doua personalitati niciodata niciodata insemnat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un post de imbracaminte cateva perechi mai mare, sau mai scurt, decat reperat in un public viata de zi cu zi; si de asemenea un accentuat cuvant sau fraza sugerand necunoscut, chiar neintentionat semnificatie. Si, de asemenea evident, uneori este vizibil suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, se lupta cu o scena partener sau imita afectiune sub idilic, superb lumini.

Toate din ceea ce inseamna spune ca alegerea cel mai eficient sexual filme se simte un pic ca descifrare un test Rorschach al unui scriitor foarte propriu pofte si rata dobanzilor. Deoarece filme nu doar document legat de sex si fermecator vise, le descopera. Cantitatea de cinefili vizionat, stare, un adolescent amuzant unde sunt primul favorit vedeta a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau s-a prezentat la un patinoar apare ca cu personificare a atractiei turistice? Sau s-au trezit fantezand referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje doar pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, exceptional subiectiva. In consecinta, aceasta lista colecteaza cateva dintre reperul minute fotografiate , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea vedeta sau starlet in o datorie care indeplinit sau transformat audienta ipoteze, sau pur si simplu inregistrat momente de atractie, interes sau sexualitate in intrigant, incitant sau transcendent moduri. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, regret, bolnav, sau irepresionabil omenire. Cu toate acestea fiecare dintre ele sunt mai mult decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta lista de verificare doar din cauza principal stil - specific, ca individ dorinta ramane redus, ignorat sau depasit de politic obligatie, altfel suplimentar emotional si, fizic represiune. Dar 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai bine-cunoscuti vedete in lume a descrie un opus situatie - un barbat atat de asaltat de dezastru ca poate doar scapa in sexual depravare. Controversa cu privire la scena „untului” si, de asemenea vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a afirmat „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si, de asemenea poate ar trebui, absolut nuanta cum se vede performantele precum si film deodata.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin precum si, incarcaturi de nume imitatori si, de asemenea copiati pisici (varsare litere in numele ei, cum ar fi articole scurte din haine) creat o globala mostenire din erotica anilor 1970 unde bani tinere calatorit lume, dormit cu atractiv, anonim parteneri si, de asemenea au pacalit tabuurile din presupus "decent" cultura. Dar, chiar daca confesionalul poveste pe care se bazeaza acest front runner franchise business nu fusese compus de real Emmanuelle Arsan totusi ei barbat, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) oferit titlul personalitate companie si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte rate, inclusiv initial pelicula.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Felina Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco perioada Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atractive vampir cuplu din infinit (David Bowie si, de asemenea Catherine Deneuve) incercand sa promoveze traditia, si durabilitate, intr-o perioada de stiinta, precum si abundenta. Scott mareste design la unsprezece pe masura ce arata Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este inclusa erotica incarcata idile, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta inca o multime de ele unic precum si gandite in propriul inseamna. (Lui adaptare Lolita, ptexemplu, este, in punct de vedere, o prima ajustare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte aproape pietonal de contemporan criterii, inca sex roleplay jocuri, sex sexual in public, si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in principal unicitate, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne descris aceste acte cu Kim Basinger si, de asemenea Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a creat precum si regizat acest remarcabil pelicula referitor la un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Seeker) comercializata in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de jug pentru aceasta doamna ajunge sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, mai intai pentru pianul ei, si mai tarziu, pentru afectiune fizica care devine o mai profunda si, de asemenea mai mult profund dragoste.

image

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta idila referitoare la anterior si, de asemenea, existent, sex precum si dragoste, claritate, si, de asemenea complicatie intre Lucia (Paz Vega), iubitul ei Lorenzo (Tristan Ulloa), precum si, evenimentele - numeroase legat de sex sau legat de sex - acela specificati lor parteneriat. Lucia Vega isi asuma sarcina in parteneriatul dar exista reciprocitate adevarata, deoarece acestea dau reciproc placere, descoperind reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei masa musculara fara joc de cuvinte planificat precum si dezvoltarea minute pivot pentru viata lor emotionala.