Nu face această greșeală prostească cu filmul tău porno

BDSM: trucuri pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou in camera de pat? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Cunoastere inainte de experimentare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti si utilizati platforma pentru a localizeaza sugestii si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie evita conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sugestii: Continuati cu precautie

image

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai departe, atunci puteti absolut verificati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant cu apartament sau condo. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt doar pentru perechi, ca inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre cel mai vital BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele naturala precum si. Evident, este complet aproximativ tu trebuie sa alege ce sa foloseste. Spre deosebire de normal lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou datorie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, web precum si specializate magazine furnizati o semnificativa alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea purta un guler precum si alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la busturi precum si mai jos cincizeci la suta fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

Asemanator cu in toate celelalte rol joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, intrare, un cuvant sigur este intr-adevar vital. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de genuine disconfort, este cu adevarat crucial sa stabiliti un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un semn pentru a renunta orice simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in general folositi cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece subs poate fi in unele cazuri legat.

Fara mila

BDSM este o distincta metoda care solicita o uriasa cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este modul ca ar trebui fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, bucurati-va de sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe al saselea sens si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, tehnica a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: https://writeablog.net/arthiwhnlh/bdsm-sugestii-pentru-parteneridoriti-sa-incercati-ceva-nou-nout-in-camera-de Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti companion climax yourself - indiferent daca este in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere orice loc cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu murmur tacuta vibratii, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.