Sex: 10 lucruri pe care mi-aș dori să le știu mai devreme

Metode pentru imbunatatirea vietii de cuplu

Indiferent daca probleme permite sau mic, exista multe lucruri pe care le puteti face pentru a obtine viata ta sexuala inapoi pe cale. legata de sex bunastare functioneaza impreuna cu general mental, fizic, si emotional sanatate si wellness. Comunicarea cu partenerul, mentinerea un sanatos mod de a trai, folosindu-va insusi din unele din numeroasele superbe auto-ajutorare materiale de pe piata, si pur si simplu sa te distrezi te poate te ajuta sa faci vreme momente dificile

Incantare o satisfactie viata sexuala

Sex. Cuvinte poate evoca un caleidoscop de emotii. De la dragoste, entuziasm, precum si inflamatie pana la dor, stres si anxietate, si frustrare - raspunsurile sunt la fel de diferite ca si experientele legate de sex. Ce este mai mult, multi oameni vor vor intalni toate aceste emotii si, de asemenea, o multime de altele pe parcursul sex speranta de viata un numar de ani.

Totusi ce este sexul, intr-adevar?

image

Pe un grad, sexul este pur si simplu un suplimentar hormonal determinat de fizic functie creat pentru a sustineti speciile. Natural, acel ingust vedere ignora complexitatea omului sexual actiune. Pe langa fortele biochimice presiuni la locul de munca, experientele tale precum si ipoteze asista modeleaza sexualitatea ta. Intelegerea dvs. fata de dvs. pe cont propriu ca fiinta sexuala, ideile referitoare ceea ce compune o placuta sexuala link, precum si, parteneriat cu partenerul sunt esentiala factori in capacitatea dvs. de a stabili precum si pastra o implinire viata sexuala.

Vorbind cu partenerul dvs.

O multime de cupluri localizati este dificil sa vorbiti despre sex chiar sub cel mai bun dintre circumstante. Cand legat de sex probleme apar, senzatii de durere, mila, vinovatie, si animozitate poate opri discutie cu totul. Pentru ca excelent interactiune este o piatra de temelie a unui sanatos relatie, stabilirea un dialog este pasul initial nu http://www.vremeanoua.ro doar la mult mai buna sex viata, totusi suplimentar la o legatura mai apropiata emotionala. Chiar aici sunt cateva indicatii pentru abordarea acestui delicat subiect.

Gasiti ora potrivita pentru a vorbi. Exista 2 feluri de legate de sex conversatii: cele pe care le aveti in camera precum si pe care le ai in alta parte. Este complet adecvat sa informeaza companion ceea ce simte excelent in mijlocul dragostei, totusi este ideal sa astepti pana cand ramaneti in mai mult neutru pregatirea pentru discuta mai mare probleme, cum ar fi diferit dorinta sexuala sau climax probleme.

Evitati criticati. Canapea idei in termeni favorabili, de exemplu, „Imi place de fapt ma bucur cand ma atingi de par usor in acest mod, „spre deosebire de concentrandu-se pe cele dezavantaje. Apropie-te de o sexuala ingrijorare ca o problema care trebuie adresata impreuna in loc de un exercitiu in atribuire vina.

Confide in pe companionul tau referitor modificari in corpul tau. Daca bliturile calzi va mentin ridicati-va noaptea sau menopauza v-a facut de fapt zona vaginala uscat, vorbeste insotitor referitor la aceste lucruri. Este mult mai bine ca el intelege ceea ce de fapt are loc mai degraba decat traduce aceste ajustari fizice ca lipsa de interes. De asemenea, daca esti un barbat si, de asemenea, tu nu mai obtii o erectie doar din gandul de sex, arata-ti insotitor exact cum sa stimuleaza pe tine spre deosebire de ingaduie-o crede ca nu este atragatoare suficient pentru a trezi te mai.

Fii direct. s-ar putea crezi ca protejezi companionului tau senzatii prin falsificare un orgasm, inca in realitate sunteti incepand in jos o panta alunecoasa. La fel de provocator pe cat este de a discuta orice tip de sexual problema, problema grad creste cand problema este ascunsa sub ani de minciuni, ranit, si resentiment.

Utilizarea auto-ajutorului abordari

Tratarea cu sexual probleme este mai simplu in prezent decat in trecut. Revolutionare medicamente si, de asemenea, expert sex terapeuti exista daca aveti nevoie. Dar puteti s-ar putea aveti capacitatea de a solutionati mic legat de sex probleme facand cateva modificari in relatii sexuale design. Aici sunt cateva lucruri pe care le puteti incerca in casa.

Informeaza pe cont propriu. O multime de bun auto-ajutor materiale sunt disponibile usor pentru fiecare fel de legat de sex problema. Cautare pe Internet sau regional librarie, greu, tu si, de asemenea, insotitor poti subliniaza pasaje pe care le in mod special iti plac precum si le dezvaluie fiecaruia altele.

Furnizeaza pe cont propriu timp. Pe masura ce imbatranesti, sexuala raspunsuri incetinesc. Dvs. precum si, insotitorul dvs. puteti spori sansele de succes gasind un silentios, confortabil, fara intreruperi setare pentru sex. In plus, recunoaste ca modificarile din corpul tau implica ca vei necesita mai mult timp pentru a obtine entuziasmat si ajunge la orgasm. Cand te gandesti, investesti chiar mai mult timp facand sex nu este un sarac punct ; functioneaza aceste cerinte direct in dragostea ta regim poate deschide usile catre nou-nout fel de experienta legata de sex.

Ungere Utilizare. De obicei, genital uscaciune care incepe in perimenopauza poate fi convenabil remediat cu lubrifiant fluide si geluri. Faceti uz de acestea cu usurinta pentru a ramaneti departe de agonizant sex - o problema care poate sa creasca fara control in marcare sex drive si, de asemenea, in crestere conexiune tensiuni. Cand substante lubrifiante nu mai exista functioneaza, trece altele optiuni cu medicul tau.

Pastreaza fizic afectiune. Chiar daca sunteti obosit, stresant, sau suparat despre problema, participarea la sarutarea si, de asemenea, cufundarea este vitala pentru conservarea un psihologic si legatura fizica.

Tehnica atingere. Simtul focus metode de care sexul terapeutii folositi va poate ajuta restabiliti afectiunea fizica fara sentiment presat. Multe auto-ajutor publicatii si, de asemenea, instructiv videoclipuri oferta variante la aceste exercitii. Puteti s-ar putea suplimentar doriti sa cereti insotitor sa va atinga intr-o maniera doreasca sa atins. Acest lucru va va va va oferi o mult mai buna simtire de cat de mult presiune, de la usor catre companie, ar trebui folositi.

Incercati diferite setari. Infiintare un repertoriu de diferite legate de sex setari nu numai include interes pentru a face dragoste, inca poate si ajutor depaseste probleme. De exemplu, ridicat entuziasm la punctul G care are loc cand un barbat isi intra insotitorul din spate poate ajuta femeia sa ajunga orgasm.

Noteaza visele tale. Acest exercitiu va poate va ajuta va descoperiti fezabil sarcini pe care credeti poate fi o pornire pentru dvs. sau partenerul dvs. Incearca gandindu-te o experienta sau un film care te-a trezit si apoi iti impartasesti memoria cu insotitorul dvs. Acest lucru este in special valoros pentru persoane cu redus dorinta.